فهرست عناوین
جستجو
جستجوی پیشرفته
راهنمای ارسال
راهنمای پذیرش آثار
راهنمای نگارش آثار
تعهدنامه
حساب کاربری
ثبت نام در سامانه
ورود به سامانه
سفارش های من
0
سبد خرید
سبد خرید
سبد خرید
راهنمای ارسال
راهنمای پذیرش آثار
راهنمای نگارش آثار
تعهدنامه
حساب کاربری
ثبت نام در سامانه
ورود به سامانه
سفارش های من
صفحه اصلی
همه کتابها
تعداد عنوان ها: 2
مرتب سازی:
عنوان الف تا ی ▲
عنوان ی تا الف ▼
تاریخ انتشار قدیم به جدید ▲
تاریخ انتشار جدید به قدیم ▼
تاریخ ایجاد قدیم به جدید ▲
تاریخ ایجاد جدید به قدیم ▼
30,000
ریال
استفاده از روش میلگارد در ارزیابی خواص حسی برنج
استفاده از روش میلگارد در ارزیابی خواص حسی برنج
دکتر فاطمه حبیبی؛ دکتر کبری تجددیطلب
استفاده از روش میلگارد در ارزیابی خواص حسی برنج
30,000
ریال
100,000
ریال
توصیههای فنی عملیات پس از برداشت برنج
توصیههای فنی عملیات پس از برداشت برنج
دکتر کبری تجددیطلب
توصیههای فنی عملیات پس از برداشت برنج
100,000
ریال